Utbildningar


Utbildningar Brandskydd och utbildningskonsultBrandskydd är inte bara teknisk utrustning och lösningar utan i lika hög grad en fråga om utbildning, medvetenhet och mänskliga faktorer.

Brandskyddsutbildning, första hjälpen, L ABC, HLR och D-, HLR-(hjärt-lungräddning) är en väsentlig och viktig del av det totala brandskyddet.

Vi specialdesignar alla våra utbildningar efter kundens önskemål och verksamhetens art

Exempel på anpassade utbildningar är ägnad förskolor, äldreboenden, verkstadsindustrier, vårdsektorn, buss- och taxibolag, små och stora företag samt organisationer.

Våra instruktörer har lång erfarenhet av räddningstjänst, akutsjukvård och utbildning. Ni får utbildning med hög pedagogisk kvalitet och specialanpassning – antingen i våra lokaler eller hos er. Välkomna att höra av er och boka er utbildning på 018-480 11 50.

Kommande fasta utbildningstillfällen på BUKAB

Här ser du kommande kurser hos Brandskydd och utbildningskonsult. Välj kurs ur listan eller kalendern, klicka på kursnamnet och anmäl dig direkt online. Du kommer att ange dina personuppgifter, antal kursdeltagare och så vi hör av oss med detaljerna. Vi anordnar naturligtvis även skräddarsydda kurstillfällen utanför ordinarie fasta kurser – ring eller skicka ett meddelande.