Nu kan du sponsra ditt lag eller förening via BUKAB


BUKAB erbjuder provision på affärer till det idrottslag eller den förening som ligger dig varmast om hjärtat. Hela 10% av affärens totala värde exklusive moms går tillbaka som en riktad sponsring. Vad som krävs att är att du anlitar BUKAB och anger vilket lag eller förening som ska ägnas lite extra omsorg. Pengarna betalas ut när affären är avslutad. Läs mer om vårt erbjudande här, eller skicka en intresseanmälan så upprättar vi kontakt.

Intresseanmälan företagssponsring med 10% av affären

Skicka en intresseanmälan och ange på vilket sätt vi kan hjälpa ett företag och vilket lag eller vilken organisation som du gärna vill sponsra. Du kan som privatperson tipsa om ett företag som du vet vill anlitar BUKAB och sponsra genom att ange en kontaktperson på företaget i fråga. BUKAB delar ut en återbäring: en riktad sponsring till laget med hela 10% på värdet av affären exkl. moms. Erbjudandet gäller samtliga BUKAB:s produkter, utbildningar och tjänster.

Sponsorens uppgifter

Vilket lag eller förening vill du sponsra

Vilka av BUKAB:s tjänster, utbildningar och produkter är sponsoren intresserad av?

BUKAB delar ut en återbäring: en riktad sponsring till laget med hela 5% på värdet av affären exkl. moms. Erbjudandet gäller samtliga BUKAB:s produkter, utbildningar och tjänster.
Genom att kontakta oss eller genomföra en bokning av en kurs godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit, och i fallet av en kursbokning i Heta arbeten, vi använder personnummer för att registrera kursdeltagarna på Brandskyddsföreningens portal för upprättande av certifikat. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.