Heta arbeten kurs distans/ digitalt klassrum


Datum: 2021-09-01. Tid: 08:00 – 15:00. ICAL
Plats: . Stad: .
Lediga platser: 1. Dagar kvar till kursstart: -17.
Pris per person: 2 900,00 kr (exkl. moms).

Utbildningen består av en teoretisk del med 6 lektioner samt en praktisk demonstration av brandsläckare och släckövning och är utformad enligt Svenska Brandskyddsföreningens föreskrifter för heta arbeten. Utbildningen avslutas med en kunskapskontroll.

Efter genomgången kurs erhåller deltagarna ett certifikat samt dokumentation som visar att de genomgått behörighetsutbildning för att ta ansvar för, bevaka samt utföra heta arbeten.

Om du bokar för flera personer vänligen skriv in namn och personnummer i kommentarsfältet för kursdeltagarna, ett namn och personnummer per rad. Personnummer krävs för att kursintyg ska kunna skriva ut. Alla fält är obligatoriska. Exempel: Så här ska en kurs i Heta arbeten med fyra deltagare fyllas i. Genom att kontakta oss eller genomföra en bokning av en kurs godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit, och i fallet av en kursbokning i Heta arbeten, vi använder personnummer för att registrera kursdeltagarna på Brandskyddsföreningens portal för upprättande av certifikat. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.

Bokning av kurs

Bokningar är inte längre tillåtna.


Kurslokalens plats

Plats: . Stad: .