Bukab sponsrar idrottslag och föreningar


Idrottsverksamhet och föreningsliv är en glädjefull del i många människors liv och vi på BUKAB är inget undantag. Vi är alla aktivt engagerade i ungdomslag och sportföreningar på flera olika plan. Därför erbjuder vi riktad sponsring till lag eller föreningar i Uppland i form av provision på samtliga affärer som kommer från era medlemmar, medlemmars släkt, vänner eller bekanta.

Sponsring

 

Exempel 1: Om en ung lagmedlem tillsammans med föräldrarna kan bidra till att ett företag anlitar BUKAB så delar vi ut en återbäring: en riktad sponsring till laget med hela 10% på värdet av affären exkl. moms. Pengarna betalas ut när arbetet är genomfört, affären är slutförd och betald.

Exempel 2: Du driver ett företag och en viss kulturförening ligger dig extra varmt om hjärtat. Du anlitar Bukab för brandutbildning i heta arbeten och väljer att ge 10% exklusive moms av affären till föreningen i fråga. Pengarna betalas ut när utbildningen är betald.

Vi har just dragit igång sponsringserbjudandet och sponsrar redan Almtuna hockey P05, Enköping HK och Uppsala Sportskytteklubb.

Erbjudandet gäller samtliga Bukabs produkter, utbildningar och tjänster.

sponsring-bukab-10.pdf 311 kB. PDF. 2014-12-10

Sponsorsblad för utskrift

Skriv gärna ut bladet om sponsring och ta med till träningen eller mötet.

Intresseanmälan företagssponsring med 10% av affären

Skicka en intresseanmälan och ange på vilket sätt vi kan hjälpa ett företag och vilket lag eller vilken organisation som du gärna vill sponsra. Du kan som privatperson tipsa om ett företag som du vet vill anlitar BUKAB och sponsra genom att ange en kontaktperson på företaget i fråga. BUKAB delar ut en återbäring: en riktad sponsring till laget med hela 10% på värdet av affären exkl. moms. Erbjudandet gäller samtliga BUKAB:s produkter, utbildningar och tjänster.

Sponsorens uppgifter

Vilket lag eller förening vill du sponsra

Vilka av BUKAB:s tjänster, utbildningar och produkter är sponsoren intresserad av?

BUKAB delar ut en återbäring: en riktad sponsring till laget med hela 5% på värdet av affären exkl. moms. Erbjudandet gäller samtliga BUKAB:s produkter, utbildningar och tjänster.
Genom att kontakta oss eller genomföra en bokning av en kurs godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du angivit, och i fallet av en kursbokning i Heta arbeten, vi använder personnummer för att registrera kursdeltagarna på Brandskyddsföreningens portal för upprättande av certifikat. Läs mer om vår hantering av personuppgifter.

 

Sponsra ditt lag eller förening via Bukab