BUKAB söker Servicetekniker


Brandskydd & Utbildningskonsult JE AB (BUKAB) är ett modernt säkerhetsföretag i stark medvind just nu. Vi erbjuder våra kunder en trygg och säker arbetsmiljö genom kunskap och trygga säkerhetslösningar. Våra lösningar och utbildningar skyddar liv och egendom, unikt anpassade för varje verksamhets förhållande. Vi har med åren specialiserat oss på att samordna säkerhetslösningar och höga kundkrav har gjort att vi idag kan kalla oss för en helhetsleverantör. Vi erbjuder ett komplett sortiment inom områdena förstahandsbrandskydd, brandlarm och utbildningar. Vårt kontor är beläget i Ultuna i Uppsala.

Vi söker ytterligare en Servicetekniker

Som Servicetekniker arbetar du i huvudsak med att säkerställa funktionen av våra kunders brandskydd i form av brandsläckare, första hjälpen utrustning, brandtätning, nödbelysning, brandgasventilation samt till viss del brandlarm. Din roll blir att fånga upp kundbehov samt att informera kunderna om våra olika lösningar. Våra kunder förväntar sig att möta en noggrann tekniker som är arbetsam och professionell. Det är av stor vikt att du trivs med att arbeta självständigt och har en förmåga att planera ditt arbete.

Vi tror att du tidigare har haft ett serviceyrke med förekommande kundkontakt och att du har erfarenhet av säljarbete. Erfarenhet från arbete med brandskydd eller med att hålla utbildning ser vi som en merit. Du ansvarar för försäljning mot dina individuella mål och har hela tiden kundens bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en familjär organisation. B-körkort fordras, vandelsprövning tillämpas. Sökande ska inte ha förekommit i belastningsregister.

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett branschledande företag?

Frågor besvaras av nedanstående samt föredrar vi att ansökningar och cv skickas via mail till info@bukab.com

Vi tillämpar löpande urval. Frågor och ansökan ställs till:

Pär Andersson, 018-480 11 53

Mail: info(at)bukab.com